20
Mayıs
2024
Pazertesi
ARAÇ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Bölünmüş yol çalışmaları

Karabük'ün Eflani ilçesi ile Kastamonu'nun Araç ilçesi arasındaki bölünmüş yol çalışmalarının Karabük Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yaptırılacağı bildirildi. 

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü ile imzalayacakları protokol gereği ortak bölünmüş yol inşaatına başlayacaklarını söyledi. 

Geçen Mart ayında Başbakanlık tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda kara yolları ile ortak çalışma yaparak yolu bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Uzun, "Kara yolları bizlere araç ve teknik konularda yardımcı olacaktır. Protokol imzalanmasını beklemeden bizim araç, elaman olmak üzere finansman kaynaklarımızı da kullanacağız. Ham toprak işleme, sanat yapıları ve yolun alt yapısını sağlayacak, asfalta hazır hale getireceğiz. Asfalt sezonuna bir an önce yetiştirmek için burada çalışmaya girdik. Balıklarkayası ile Karabük-Safranbolu- Kastamonu yol kavşağına kadar olan bölümü herhangi terslik olmazsa önümüzdeki yıl yapacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 15:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?