24
Mayıs
2024
Cuma
ÇATALZEYTİN - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Arkadaş kavgası ölümle bitti!

ARKADAŞLAR ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMADA BİR KİŞİ ÖLDÜ

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde, arkadaş grubu arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Çatalzeytin ilçesi Ginolu bölgesinde birlikte alkol alan zabıta memuru Hamza Ü. (41), Ömer Faruk G. (41) ve Seyfi Y. (47) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine zabıta memuru Hamza Ü.'ye yumruk atan Ömer Faruk G. olay yerinden diğer arkadaşı Seyfi Y. ile birlikte otomobille ayrıldı.

Bir süre sonra telefonla Ömer Faruk G. ve Seyfi Y.'yi arayan zabıta Hamza Ü. kendileriyle görüşmek ve konuşmak istediğini söyleyerek, arkadaşı İsmail Ş.'nin taksisiyle ilçe çıkışındaki Hamidiye köyü Şehitliği mevkiine gelmelerini söyledi. Randevulaştıkları yere gelen arkadaşlar arasında karşılıklı görüşmenin ardından ikinci defa tartışma çıktı. Bunun üzerine Ömer Faruk G., otomobili ile Seyfi Y. ve Hamza Ü.'ye çarptı süratli olan otomobil olaya karışan taksici İsmail Ş.'nin aracına çarparak durabildi.

Olayda, 112 Acil Servis ambulans şoförü Seyfi Y. hayatını kaybederken, zabıta memuru Hamza Ü. de ağır yaralandı.

Olayı haber alan Seyfi Y.'nin akrabaları Hamidiye köyü Şehitliği mevkiine gelerek Faruk G.'yi darp etti. Ambulanslarla Çatalzeytin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar ilk müdahalenin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan zabıta memuru Hamza Ü.'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, darp edilen Ömer Faruk G.'nin hastanede jandarma kontrolü altında tedavi olduğu öğrenildi.

ARKADAŞLAR ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMADA BİR KİŞİ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 16:16:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 17:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ÇELİK IP: 88.225.189.xxx Tarih : 24.11.2010 12:21:20

 İçkinin kötülüğünü bu olayda bariz olarak görmekteyiz. Atalarımız boşuna dememişler "Bütün kötülüklerin anası içkidir" diye. Bir daha böyle olayların yaşanmaması dileğiyle.Selamlar.