18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇATALZEYTİN - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Eğitime yüzde 100 destek kampanyası sürüyor

İş hayatını İstanbul’da sürdüren genç işadamı Ahmet Mehmet ÇAĞLAR okul ve kurumlarımıza ayni yardımlarda bulundu. Çok Proğramlı Lisesi’ne 90 Adet misafir koltuğu,1 Adet Faks,1 Adet Yazıcı,1 Adet Anfi,2 Adet Kolon Hoporlör,2 Adet CTM Hoporlör,1 Adet Mikrofon ve 19,5 m. perde,Yunus Emre İlköğretim Okulu’na yağlı ve plastik boya,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne santral yardımında bulundu.

Ayrıca Kapan Madencilik Limited Şirketi sahibi işadamı AHMET RENÇBER Çatalzeytin Çok Programlı Lisesi futbol takımına forma takımı yaptırdı.Eğitime % 100 Destek Projesi çerçevesinde yapılan yardımlar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak işadamı Sayın Ahmet Mehmet ÇAĞLAR ve’AHMET RENÇBER e teşekkür ediyoruz.
Çok Proğramlı Lise Çok Amaçlı Salonuna Ahmet Mehmet ÇAĞLAR’ın bu katkılarından dolayı annesi ve babası Beyaz ÇAĞLAR-Şevki ÇAĞLAR adı verilecek.

Tüm yardımsever vatandaşlarımızı eğitim kurumlarımıza yardım etmeye çağırıyoruz.

Yayın Tarihi : 30 Eylül 2004 Perşembe 22:12:55
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 15:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Erfidan IP: 85.97.11.xxx Tarih : 25.03.2005 09:55:57
Bu topraklar üzerinde kazanılan parayı bu topraklarda yaşayanlara harcamak ne kadar güzel.Bu şekilde davranan hemşehrilerimi en içten duygular ile kutluyorum.Temennim odurki bu gibi faaliyetler göstermelikten uzak belli bir program içinde yürütülebilsin vede yardım etme arzusunda olanlardan az çok demeden yardım toplanıp değerlendirilsin.Atalarımızın dediği gibi !Damlaya damlaya göl olur,damlaçıklar sel olur.!Bütün yardım eden ve etmeyi düşünenlere saygılar selamlar.