24
Mayıs
2024
Cuma
DEVREKANİ - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

4 gaspçı tutuklandı

Devrekani'de yaşlı bir adamı gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 68 yaşındaki Hasan A’nın gasp edildiği ve 1 gün alıkonulduğu iddiasıyla jandarmaya başvurması sonucu ortaya çıkmıştı. Şikayet üzerine araştırma yapan jandarma ve polisin müşterek çalışması zanlıların kısa sürede yakalanmasını sağladı. Önceki gece kendisinin kullandığı araçla Devrekani yolunda seyreden Hasan A, plakasını bilemediği bir otomobilin yolunu kestiğini, gözleri bağlandıktan sonra üzerinde bulunan 700 YTL ile 500 Avro’sunun gasp edildiği ve kendisine senet imzalattırıldığı iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurmuştu.

Güvenlik güçlerinin il genelinde yaptığı operasyonda olaya karıştığı ileri sürülen, H.Ç isimli bayan ile N.G, M.U ve M.U isimli şahıslar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları sonrası adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Yapılan araştırmada, olayda kullanıldığı sanılan 3 adet otomobil, 2 adet 7.65 mm çayında tabanca, 1 adet mavzer, 50 gram kubar esrar ile Hasan A’ya imzalatılan boş kağıtlar ele geçirildi.

Hasan A’nın gasp edilen otomobili ise Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu. Olaya adı karışan bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 12:10:44
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 12:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?