19
Mayıs
2024
Pazar
HANÖNÜ - KASTAMONU

Hayvan hırsızlığı düğümü çözüldü

 Kimlikleri belirlenen, fakat kayıplara karışan 2 hırsız ise aranıyor.


Bir süre önce Boyabat İlçesi'ne bağlı Tekke Köyü'nde İsmail Durgun'a ait 4, Kastamonu Hanönü İlçesi Aşağıçakır Çayı Köyü'nde de 3 büyükbaş hayvanın çalınması üzerine, Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı harekete geçti.

 Hayvanların çalındığı köyler ile Boyabat hayvan pazarında hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarla toplantılar düzenleyen ve geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, hayvanların Cemal Bacaksızoğlu tarafından çalındığını, Bacaksızoğlu'nun Sinan Göksu isimli şahısla birlikte hayvanları 35 NNL 95 plakalı kamyonet ile İstanbul'a getirilerek, Gaziosmanpaşa'da sattığını tespit etti.


İstanbul Jandarma ekiplerinin de yardımı ile satılan hayvanlara ulaşılarak, hayvanlar sahiplerine teslim edildi. Hayvanların taşınmasında kullanılan kamyonete ise jandarma tarafından el konuldu. Henüz yakalanamayan Cemal Bacaksızoğlu ve Sinan Göksu'nun kimlik bilgileri ile fotoğraflarına ulaşan jandarma, Cemal Bacaksızoğlu'nun kılık değiştirebileceğini göz önünde bulundurarak, ele geçirilen fotoğraf üzerinde teknik çalışma yürüttü.
Boyabat İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Şuayip Bolat nezaretinde yürütülen soruşturma sürüyor.

SİNOP - İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 23:55:32
Güncelleme :1 Aralık 2005 Perşembe 14:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?