15
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARBAŞI - KASTAMONU
Belediye Sayfaları

Belediye'den kısa haberler

İlçemiz kanalizasyon ve kollektör hattı projemiz tamamlanma aşamasına gelmiştir. Projeye dahil olmayan ilave ve bağlantılar yapılmakta olup geçici hizmete girmiştir.Belediye Başkanlığımızca bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Doğa turu ve kültür festivali 6-7 ve 8 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Dolu dolu geçen festivalimiz büyük bir katılım ve coşku içinde geçti. Özellikle çamlıktaki ve cumhuriyet meydanındaki konser ve programda halkımız doyasıya eğlenme fırsatı bulmuşlardır. Festivalin üçüncü gününde ise doğa severler Valla kanyonu ile Ilıca şelalesini gezme ve görme fırsatı bulmuşlardır. Festivalimize katılan ilçe halkımıza, ilçe ve il dışından gelen misafirlerimize ve festivalin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Belediye Başkanlığınca altyapı çalışmaları kapsamında parkesiz yol kaymayacak sloganı ile kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı. Şu anda parke döşeme çalışmaları devam etmekte olup belediye hizmet binası önü, yeni hükümet binası ön kısımları ile kurtuluş caddesi ilk kısımları tamamlanmak üzeredir.

Belediye başkanlığımızca Atatürk parkı ilave inşaatına başlanıldı. Yapım çalışmaları hızla devam etmekte olup kısa süre içinde tamamlanacaktır. park çok amaçlı olarak düşünülmekte olup ayrıca ilçemizin simgesi haline gelen ılıca şelalesi, valla kanyonu ile ılgarini mağarası figürlerini yansıtan yapay suni şelale yapım çalışmalarıda devam etmektedir.

Turizm sezonunun açılması ile Pınarbaşı ilçemizdehareketlilik başladı. İlçeye özellikle hafta sonları yerli ve yabancı ziyaretçiler akın akın gelmeye devam ediyor.İlçe adeta cıvıl cıvıl. belediye başkanlığı olarak şehir estetik ve görünüm bakımından ilçemizi güzelleştirmek, turizme yakışır bir hale getirmek için ilçe merkezinde kilitli parke taşı döşeme işleri yapılmakta ayrıca ilçe merkezinde ana cadde kenarında bulunan boyası bozulmuş veya boyasız binaların dış cephe boyaları yapılarak ilçemize güzel bir görünüm verilmektedir.

pınarbaşı belediyesi
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 12:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih kılıç IP: 88.224.67.xxx Tarih : 2.04.2008 12:07:24

allah senden razı oldun başkanım.ben daday da yaşıyorum ama seni çok seviyor ve takdir ediyorum.allah yolunu açık etsin.tüm pınarbaşılılara selamlar.