29
Mayıs
2024
Çarşamba
SEYDİLER - KASTAMONU

Trafik timleri hediye dağıttı

Kastamonu'nun Seydiler İlçesi Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri sürücüleri uyulması gereken kurallar hakkında uyarırken değişik hediyeler dağıttı.

03-11 Mayıs günleri arasında kutlanan 'Karayolu Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında Seydiler İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, farklı bir uygulamaya imza attı.

Kastamonu'yu İnebolu ilçesine bağlayan Devrekani yolu kavşağında uygulama yapan jandarma timleri, sürücüleri karayolunda uymaları gereken kurallar hakkında uyararak bilgi verdi.

Sürücüleri güler yüzle karşılayan timler, sürücülere trafikle ilgili bilgilendirme broşürü, Türkiye karayolları haritası, kalem ve araç kokusu gibi değişik hediyeler vermeyi de unutmadı.

Ayrıca trafik timleri, öğrencilere ve sürücülere yönelik seminerler düzenleyerek trafik hakkında öğrencileri ve sürücüleri bilgilendirdi.

Seminerlerin Trafik Haftası boyunca devam edeceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 10:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 78.162.97.xxx Tarih : 28.06.2008 12:50:06

işte benim memleketime böyle işler yakışır ben kastamonu dewrekani kızacık köyünden ali yılmaz ankarada gurbetteyim gurbet gidiyor zoruma ama benim güzel memleketimin polisine jandarmasına bu yakışır teşekkürler güvenlik güçleri