19
Mayıs
2024
Pazar
TOSYA - KASTAMONU

Kaçak işçi operasyonu

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Tosya İlçesine bağlı Sula ve Sapaca köylerinde bulunan iki ayrı tuğla fabrikasında kaçak yabancı uyruklu işçi çalıştırıldığının ihbarını alarak söz konusu fabrikalara operasyon düzenledi.

Jandarmanın yaptığı operasyon sonrasında Türkiye'ye turist vizesiyle giriş yapan ve tuğla fabrikalarında kaçak işçi olarak çalışan 16 Gürcistan uyruklu şahıs yakalandı.

Gürcistan uyruklu 16 şahıs, çıkarıldıkları adli mercilerce ifadelerinin alınmasının ardından sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Öte yandan kaçak işçi çalıştırmak suçundan göz altına alınan 3 fabrika yöneticisinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
AA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2006 Çarşamba 11:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut oguz IP: 85.99.73.xxx Tarih : 29.10.2006 11:27:31
yapılan bu operesyonu sahsım adıma kutluyor tosya il jandarmaya buradan sevgı ve saygılarımı sunuyor basarılarının devamını yuce allahtan nıyaz edıyorum gercekten cok sevındırıcı bı olay yapılan bu operosyonla işsiz kardeslerımıze iş imkanı dogacak bu ve bu kısılerın yusunden işsizlik cogalmıyomu buradakı kardeslerımız işsiz sefalet içindeyken üç kurus eksıne yabancı uyruklu kısılerı calıstırarak bizim ekmegımızle oynuyolar insallah herzaman böle devamö eder jandarma ve böle bıseye musama gostermez hıc bı zaman buradan saygı ve sevgılerımı sunuyorum bu olaya emegı gecen tum tum görev adamlarına saygılar mahmut oguz