3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

14 yıl sonra gelen buluşma

14 YIL SONRA GELEN BULUŞMA

Ankara'da görev yaparken acil müdahale ettiği ve sezaryenle doğumunu gerçekleştirdiği anne ve kızı, 14 yıl sonra Ordu'da karşısında gören doktor büyük sürpriz yaşadı.

14 yıl önce Ankara'da görev yapan, bugün ise Medical Park Ordu Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olan Opr. Dr Murat Talip Kalemli, bir 22 Kasım 1996 günü kendisine acil müdahale ile gelen Burçak Uzunlar adlı hastanın sezaryen doğumunu gerçekleştirdi. Uzunlar, bu doğumdan Melisa Zeynep adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

YILLAR SONRA YOLLAR KESİŞTİ

Doğumu gerçekleştiren doktorunun Ordu'ya geldiğini öğrenen anne kız, Opr. Dr. Murat Talip Kalemli'yi ziyaret etti. Yıllar önce acil müdahale ettiği kadın ile doğumunu gerçekleştirdiği bebeği bugün karşısında bir genç kız olarak gören Opr. Dr. Kalemli, büyük bir sürpriz ve sevinç yaşadı. Anne Burçak Uzunlar, Opr. Dr. Kalemli'nin kızı Melisa'yı sezaryen ile doğumunu gerçekleştiren doktor olduğunu ifade ederek, "Tesadüf eseri Murat bey'in Ankara'dan Ordu'ya geldiğini, Medical Park Ordu Hastanesi'nde göreve başladığını öğrendim. Duyunca şaşırdık ve sevindik. Doktorumu Ordu'da bulabileceğimi hiç düşünmemiştim. 14 yıl sonra Dr. Murat Bey ile yollarımız Ordu'da kesişti. İlginç tesadüf bugün de kızım Melisa Zeynep'in doğum günü. 1996 yılında bana en büyük hediyeyi veren doktorum Murat beyi, kızım Melisa ile birlikte ziyaret etmek gerçekten keyif verici" dedi.

"GÖZLERİMİ AÇTIĞIMDA İLK ONU GÖRDÜM"

14 yaşına giren Melisa Zeynep Uzunlar da duygularını şöyle ifade etti: "Dünyaya ilk geldiğimde karşılaştığım ilk yüzle yan yanayım. Farklı bir duygu içindeyim ve Murat Bey ile tanışmak gerçekten çok güzel bir duygu."

Kadın Doğum Uzmanı olan Opr. Dr Murat Talip Kalemli de duygularını "Büyük sürpriz yaşadım. Bir doktor olarak duygulandım ve sevindim" diyerek ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 11:01:02
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 11:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?