7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

3 çocuk annesi intihar etti

Ordu'da bir kadın, evinin tavanına astığı iple intihar etti.

Olay, Zaferi Milli Mahallesi, İsmet Paşa İlköğretim Okulu yanı, Kurucu Apartmanı zemin katında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, uzun süredir eşinden ayrı 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Hatice G. (31) henüz belirlenmeyen bir nedenle 10 gün önce taşındığı evinin oturma odasına astığı iple intihar etti.

Genç kadının intihar etmeden önce oğulları T.G. (13) ve A.T.'yi (8) dışarı ve kızı E.T.'yi (10) diğer odaya gönderdiği öğrenildi. Oturma odasında bir süre telefonla görüştükten sonra çok sayıda sigara içen Hatice G.'den ses çıkmayınca kızı içeri girdi ve annesinin intihar ettiğini görünce çığlıklar atmaya başladı.

Küçük kızın bağırması üzerine eve gelen komşuları olayı 112 Acil Servis ekiplerine ve polise bildirdi. Çocuklar polis ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken genç kadının cesedi yapılan savcılığın yaptığı incelemelerden sonra otopsi için Ordu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 18:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin YILDIZ IP: 88.232.232.xxx Tarih : 3.03.2008 22:13:18

Gerçekten çok yazık.Üzüldüm.Toplum olarak stres hastası olduk.Eğer inanç ve imanda zayıfsa işte neticede sonuç böyle oluyor.Hemen hemen hergün basından cinnet geçirip ailelerini yok eden insanların haberlerini okuyoruz.Veya cinsel konuda sapıklıkların arttığını duyuyoruz.Ne olur Allah korkusunu kalplerimize hakim kılalım.Maddi ihtiyacımızı karşıladığımız gibi, manevi ihtiyaçlarımızıda karşılıyalım.Çevremizdeki insanların dertleriyle sıkıntılarıyle ilgilenelim.Toplum olarak bir birlerimize sahip cıkalım.Birileri hakkında emin olmadığımız konularda ön yargıda bulunmayalım.Lütfen bir birlerimizi sevelim ve hoşgörüde bulunalım.Çok yazık ne olacak şimdi o cocukların hali? Allah yardımcıları olsun.(amin)