6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

6.Cip şenliği haziranda yapılacak

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, ‘6. Fatsa ve Çevre İlçeler Cip Şenliği’nin 21-22 Haziran tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.


Cip Şenliği Hazırlık Komitesi, Fatsa Belediyesi Çamlık Tesisleri’nde toplandı. Toplantıya Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu, Şoförler Odası Başkanı Mesut Bıçakçı, Cip ve Doğa Sporları yöneticileri katıldı.


Toplantının sonunda açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, bu yılki Cip Şenliğine katılımın oldukça fazla olmasını beklediklerini ifade ederek, “Cip şenliğinin bu yıl 6.’sını yapacağız. Cip şenliğini bizler çok önemsiyoruz. Fatsa ve çevresinin özellikle yaylalarımızın tanıtımında bu şenliğin önemi çok büyük. Her geçen yıl cip şenliği daha da güzelleşiyor. 21-22 Haziran’da yapılacak şenliğe tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Toplantıda alınan karara göre, 6. Fatsa ve Çevre İlçeler Cip Şenliği 21 Haziran Cumartesi sabahı saat 08.00’de Belediye Çamlık Tesisleri’nden başlayacak, daha sonra Fatsa şehir içi konvoyunun ardından Kumru ilçesine hareket edilecek. Kumru merkezden Erecek Yaylası’na çıkılıp daha sonra Korgan Obası ve İteniçi Ormanları’na geçilecek. Cumartesi akşamı Perşembe Yaylası’nda konaklamanın ardından pazar günü de çeşitli etkinlikler düzenlendikten sonra Fatsa’ya dönüş yapılacak.

...
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 02:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?