7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Acil serviste infaz!

"Benimle Evlenir misin?" yarışmasıyla ünlenen Caner Toygar’ı, televizyon stüdyosunda adamlarına dövdürttüğü iddia edilen Ordu Radyo Televizyonu (ORT) sahibi 47 yaşındaki Osman Güzelsu, önceki gece Ordu-Perşembe karayolu üzerindeki Katre Restoran’a gitti.

Güzelsu, birlikte alkol aldığı ve aralarında para anlaşmazlığı olduğu ileri sürülen restoranın sahibi, fındık tüccarı Remzi Karaaslan ile tartışmaya başladı.

İddiaya göre Osman Güzelsu belinden çıkardığı tabancayla ateş ederek Remzi Karaaslan’ı karnından vurdu. Yaralanan Karaaslan da Güzelsu’ya ateş etti. Araya giren, Osman Güzelsu’nun yakınlarından 27 yaşındaki Ergin Tut da hem Güzelsu’nun hem de Karaaslan’ın silahından çıkan kurşunlarla yaralandı. Olay yerine ambulansla gelen sağlık ekibindeki doktorlar, Remzi Karaaslan’ın öldüğünü belirledi ve ağır yaralı olan Osman Güzelsu’ya ilk müdahalede bulundu.

Remzi Karaaslan’ın vurulduğunu öğrenip restorana gelen oğlu Erdem Karaaslan, babasının cesediyle karşılaşınca hemen doktorların tıbbi müdahalede bulunduğu Osman Güzelsu’nun yanına geldi. Görgü tanıklarının anlattığına göre, tabancasını çeken Erdem Karaaslan, önce doktorları Güzelsu’nun yanından uzaklaştırdı. Ardından da ağır yaralı Güzelsu’yu başına bir el ateş ederek öldürdü.

Erdem Karaaslan ilk ifadesinde, "Babamın öldüğünü görünce kendimden geçtim. Babamın katili yerde yaralı yatıyor, doktorlar müdahale ediyordu. Silahımı çekip öldürdüm" dedi. Olayla ilgili 10’dan fazla kişi gözaltına alındı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 10:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ordulu IP: 88.227.86.xxx Tarih : 13.12.2008 16:15:06

ölen öldü ama kimi pisipisine kimi hak ederek allah rahmet eylesin. bu işin asıl sahipleri cezasını ceksin allahtan dileğimiz budur