7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

AK Parti İlçe Başkanları toplandı

Kongreler sürecini tamamlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Başkanlığı’nda ilçe başkanları toplanarak 2009 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmalarının hazırlıklarına başladı.


İl parti binasında AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Başkan Yardımcıları Oktay Çanak, Ömür Bacınoğlu ve Halil Öz'ün de katıldığı toplantıda, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde partinin uygulayacağı strateji tartışıldı. Toplantının basına açık bölümünde konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, yerel seçimlerde büyük bir başarı göstereceklerine inandıklarını söyledi. Belediye, belediye meclisi ve il genel meclisinde iddialı olduklarını belirten Ünal, "10 Kasım tarihi itibariyle aday adayı başvuruları başlamıştır. İllerde aday olmak isteyenler il başkanlığına veya genel merkeze, ilçe ve beldelerde ise ilçe veya belde başkanlıklarına başvurulabilir. Bu seçimlerde tüm gözler AK Parti'nin adaylarında olacaktır. İl genelindeki tüm belediyelerde ve il genel meclisi seçimlerinde büyük bir başarı göstereceğimize inanıyorum. Gelecek dönemde AK Parti’li belediyelerin hizmet miktarı artarken, daha önce AK Parti'nin olmayıp yine kazanacağımız beldeler hizmet yüzü görecektir. çünkü bizim partimizin felsefesi halka ve hakka hizmete dayanmaktadır" dedi.
DOĞALGAZ HAFTA BAŞI EVLERDE
İl merkezinde gerçekleştirilen doğalgaz ve kültür sarayı hizmetlerine değinen Ünal, doğalgazın hafta başından itibaren dağıtımına başlanacağını söyledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in en ciddi hizmetlerinden biri olan doğalgazın uzun uğraşlar sonunda Ordu'ya getirildiğine dikkat çeken Ünal, "Şu anda AKSA firması doğalgaz boru döşeme çalışmalarını sürdürmektedir. Bizim hedefimiz bu ayda abone olanların doğalgazı kullanabilmesiydi. Hamt olsun o konuda mesafe alındı. BOTAŞ yetkilileri çalışmalarını tamamlamak üzeredir. Hafta başından itibaren abone olanlar doğalgazı kullanmaya başlayacaktır" dedi.
Ünal, Kültür Sarayı konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini ve yakında ihalesinin gerçekleştirilip temelinin atılacağını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 17:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?