6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ak Parti'de Sivrikaya dönemi

AK Parti Kabataş İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde seçime tek liste ile giren Durgut Sivrikaya, başkan seçildi.


Kabataş Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan kongreye AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal ve partililer katıldı. Kongrenin divan başkanlığını İl Başkanı Fatih Han Ünal yaptı. Kongrede konuşan Milletvekili Ayhan Yılmaz, 29 Mart yerel seçimlerinde Katabaş Belediyesi'ne talip olduklarını ve yeni yönetime bu seçimin kazanılmasında büyük görev düştüğünü söyledi.


Milletvekili Eyüp Fatsa ise hem geçmişte yapılan çalışmaları hem de gelecekte yapılacak olan çalışmaları anlattı. Her iki milletvekili de eski Başkan Yakup Yılmaz'a özverili çalışmasından dolayı teşekkür etti ve yeni siyasi yaşamında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Kullanılan 84 oyun tamamını alan Durgut Sivrikaya, AK Parti Kabataş İlçe Başkanı oldu. Durgut Sivrikaya başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu: “Akın Akyürek, Engin Kaval, Mehmet Coşkun, Metin Yıldız, Yaşar Topçu, Bahri Güney, Necat Bozkurt, Aziz Belen, Yakup Güney, Mesut Güney, Şükrü Topçu, Osman Tecim, Etem Keskin ve Yusuf Akçay.”
Kongrenin son bölümünde, AK Parti'ye geçen Belen Muhtarı Adem Çebi'ye parti rozeti AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz tarafından, eski Alankent Belediye Başkanı Osman Keskin'e ise rozeti AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa tarafından takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 10:27:03
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 10:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?