6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

'AKP hizmetin odağı olmuştur'

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti'nin kapatılmamasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "AK Parti bu ülkede hizmetin odağı olmuştur. Bundan sonra da bu hizmetini sürdürecektir" dedi.

Eyüp Fatsa, bu davanın iddianamesiyle, gerekçeleriyle Anayasa Mahkemesi'nin vermiş olduğu kararla, bu dava sürecinde hariçten yapılan müdahalelerle, ana muhalefet partilerinin tavır ve davranışlarıyla eylem ve söylemleriyle çok tartışılması gereken bir dava olduğunu söyledi.

AK Parti'nin kapatılmayı gerektirecek, hatta bırakın gerektirmeyi akıldan geçirilebilecek eylemin odağı olmadığını anlatan Eyüp Fatsa, şöyle konuştu: "Kapatılma talebi ile ilgili iddiada; 'laikliğe aykırı fiillerin odağı olduğu için
AK Parti kapatılmalıdır' iddiası vardı. Biz geçen 5.5 yıllık hizmet sürecimizde gerek söylemlerimizle gerek eylemlerimizle gerek icraatlarımızla laikliğe karşı fillerin odağı olmadığımız gibi, laiklik düşüncesini, laiklik anlayışını toplumun geniş kesimlerinde de algılanmasını, sahiplenmesini ortaya koyabilecek açılımlar yaptık."

Türkiye'ye hizmet etmenin, Türkiye'ye ekonomik istikrarı sağlamanın, huzur ortamını artırmanın, Türkiye'nin milli gelirini artırmanın, ihracatı artırmanın, ulaşımdan eğitime, sağlıktan alt yapıya her alan da toplumumuza ve milletimize, cumhuriyet tarihinin ilklerini yaşatmanın neticesinin kapatma olamayacağını anlatan Fatsa, "AK Parti bu ülkede bir şeyin odağı olmuştur, hizmetin odağı olmuştur. Bundan sonra da bu hizmetini bu çalışmasını süratle sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 12:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra hancaroğlu IP: 78.174.7.xxx Tarih : 6.08.2008 12:40:26

herkes cebine hizmet ediyo bırakın bu işleri