6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

AKP Korgan'da Korgan dönemi

Ordu'nun Korgan ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'na Sait Korgan seçildi.

Teşkilatının 3.Olağan Kongresi'nde seçime tek liste ile giren Sait Korgan İlçe Başkanlığına getirildi. Korgan Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen AK Parti 3. Olağan Kongresi'ne AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, 22 Temmuz seçimlerinde Korgan'da yüzde 70 oranında destek aldıklarını ve Korgan halkının bu davranışına yaptıkları ve yapacakları hizmetle karşılık vereceklerini söyledi. AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ise özellikle fındık fiyatı ile yaptığı önemli açıklamalarla üreticilerin akıllarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde 150 delegenin tamamının oyunu alan Sait Korgan, AK Parti Korgan İlçe Başkanı oldu. Sait Korgan başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Recep Enki, Cemal Pelit, Emine Seyliğ, İsa Yalpı, D.Ali Savaş, Yüksel Ertuğ, Necati Şama, Osman Korgancı, Sebahattin Paç, Mustafa Özgez, Mevlüt Sadan, Musa Artçı, İdris Biçek, Veysel Çağlan, Ali Şık, Yusuf Yalmancı, Ferat Alaycı, M.A li Bayraktar ve Hakkı Çimiç.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 19:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?