7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

AKP'li başkan CHP'ye yüklendi

AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bu zaman kadar bütün icraatlarında demokrasi aleyhine adımlar attığını söyledi. 

Fatih Han Ünal, partisinin Bolaman Belde Teşkilatı kongresinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine Bolaman-Perşembe bölünmüş otoyoluyla başlayan Başkan Ünal, "Türkiye'de bu tünelin olduğunu Türkiye haritası üzerinde artık herkes biliyor. Buraya Türkiye'nin değişik noktalarından teknik geziler yapılıyor. Çünkü bu tünel nasıl yapıldı diye merak ediliyor. Tanıtım için çok fazla miktarlarda paralar harcanıyor. Eğer AK Parti iktidarda olmasaydı, önceki anlayışla Bolaman-Perşembe yolu ve tüneller devam etseydi, yapılan hesaba göre 26 sene sonra bu yolun açılışı gerçekleşirdi. AK Parti farkı orada kendini göstermiştir. AK Parti iktidarı kendi döneminde en önemli icraatını Karadeniz Sahil Yolu Projesi ile yaparken, bu yolun en önemli bölümü Bolaman-Perşembe otoyolu oldu. Bu yolun Ordu'ya çok faydası oldu. İlçelerimiz iliyle bütünleşti. Otoyolun açılmasıyla Ordu artık bir turizm merkezi de haline geldi. Kıyı şeridimiz bakir bir alan oldu ve burayla ilgili çok ciddi bir çalışma hayata geçirildi. Bu bölge artık turistle ve turizmle tanışacaktır" dedi.

"CHP HALKI MAHKEMEYE VERDİ"
Konuşmasında CHP'yi de eleştiren AK Parti Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal, şunları söyledi: "CHP, halkın adını taşımasına rağmen halkla birlikte düşünmeyi bir türlü beceremedi. Yine bu parti kendi değerlerimizle alay etti. Partinin genel başkan yardımcısı, Peygamber efendimizle alay ediyor. Vatandaşımız bundan rahatsız olurken, neden CHP'den yaprak kımıldamadı. Çünkü armut dibine düşer. CHP bu zamana kadar bu milletin hangi değerlerine sahip çıktı. Bu milletin iradesi Meclis'tir. İster beğenirsin, ister beğenmezsin. Bu AK Parti yüzde 47 oy almıştır. Buna saygı duyması gerekirken, bu milletin iradesini götürüp mahkemeye veriyorlar. Aslında milleti mahkemeye verdiler. Kısacası CHP bu zaman kadar bütün icraatlarında demokrasi aleyhine bütün adımları atmıştır" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 15:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?