6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Alman öğrencilerden ziyaret

Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'nin konuğu olarak ilçeye gelen Almanya'nın Seifhennersdorf Okulu öğretmen ve öğrencileri, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti.


Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kardeş okulu olan Seifhennersdorf Okulu'nun öğretmen ve öğrencileri, 10 günlüğüne Ünye'ye geldi. Konuk öğretmen ve öğrenciler, Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Arpacıoğlu, “Her iki okulumuz da karşılıklı ziyaretlerle aralarındaki diyalogları iyileştirerek, her iki kentinde tanıtımının yapılması konusunda iyi bir adım atmışlardır. Ben kendilerini tebrik ediyor ve bu gezi kapsamında bizleri de ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Bir süre konuklarıyla sohbet eden ve öğrencilerin Ünye ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Arpacıoğlu, ziyaretin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 18:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?