7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Altın Fındık Festivali

Ordu'nun Çatalpınar Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Altın Fındık Kültür ve Turizm Festivali'nde sahne alan Hasan Yılmaz Çatalpınarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İlçe meydanında düzenlenen festivale AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra Kaymakam Bilgehan Bayar, Garnizon Komutanı Akif Kaçar, İl Genel Meclis Üyesi Selahattin Soğuksu, Çakırlı Belediye Başkanı Mehmet Er de katıldı.

Gecede ilk olarak Türk halk müziği sanatçısı Seyfettin Tomakin sahne aldı. Daha sonra sanatçı Ümmiye sahneye çıktı. Festivalin final bölümünde sahneye çıkan Hasan Yılmaz şarkılarıyla Çatalpınarlıları adeta coşturdu. Sanatçı ses düzenindeki aksaklıklar nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadı. Sanatçının söylediği "İstanbul'un Babası" isimli şarkı Çatalpınarlılar tarafından çok beğenildi.

Festivalde yapılan konuşmalarda Belediye Başkanı Muhasin Eriş, "Sizler var olun. Sizler için yapamayacağımız hiçbir şey yok. Sizler için taşın altına değil elimi, başımı koyarım, koyuyorum da" derken, Kaymakam Bilgehan Bayar ise, "Bu benim ikinci festivalim. Ben Çatalpınar'ı ve Çatalpınarlıları çok sevdim" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz ise, Başkan Eriş'e övgüler yağdırarak, "Güzellikle paylaştıkça çoğalır, acılar paylaştıkça azalır. Siz seçmeyi bilen insanlarsınız. Böyle güzel bir başkanı seçtiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Dost düşmanın takdirle karşıladığı hizmetini gördüğümüzde şapkamızı çıkardığımız bir başkanınız var. Allah bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 16:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?