6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Anlayan adaylık için başvurdu

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti İlçe Binası'nda partililerin de katıldığı törende, aday adaylığı müracaatını AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen'e teslim eden Başkan Hüseyin Anlayan, Fatsa halkının destek vermesi halinde bir 5 yıl daha Fatsa Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu belirtti.

Anlayan, “Bu bir demokratik yarış. Bu hizmete herkes talip olabilir. Vatandaşlarımız kimi layık görürse onu seçecek. Biz 5 yıl boyunca sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu seçim inşallah seviyeli bir seçim olur. Hangi partiden olursa olsun aday adayı olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim çalışmaları sırasında gerek teknik gerekse sosyal hizmetlerimizi vatandaşlarımıza anlatmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Anlayan, son günlerde kamuoyunda belediye başkanlığına aday olmayacağı şeklinde dedikodular duyduğunu ifade ederek, “Dedikodu, diyorum; çünkü benim hakkımda istifa edecekmiş, başkanlığa aday olmayacak, şeklinde konuşuyorlar. Hiçbir zaman ben sorumluluktan kaçmadım. Bir an bile olsa başkanlığı bırakmadım. Bu tür söylemlerin yıpratmak amaçlı olduğunu da biliyorum. Bunlar siyasetin doğasında var. Bu dedikodulara cevabımı bugün resmi müracaatımı yaparak veriyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?