3
Mayıs
2024
Cuma
ORDU

Aranan zanlı yakalandı

ARANAN ZANLI YAKALANDI

Ordu'nun Ünye ilçesindeki 1 hafta önce meydana gelen cinayetle ilgili aranan zanlı emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 30 Ekim 2010 Cumartesi akşamı saat 19.30 sıralarında Gölevi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Korgan ilçesinde evli olan Fatma K. ile Abdullah T., gayrimeşru ilişki yaşıyorlardı. İlişkiyi öğrenen Fatma K.'nın eşi Efkar İ. boşanma davası açarak yaklaşık 6 ay önce boşandı. Cinayet günü Ünye'de buluşan Efkar İ. ile Fatma K., ilişkileri sonucu boşanmalarına neden olan Abdullah T.'ye randevu vererek bir araya geldiler. Bu sırada Efkar İ.'nin silahla, Fatma K.'nın bıçakla

saldırdığı Abdullah T. ağır yaralandı. Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın hemen ardından soruşturma başlatan polis, cinayet zanlılarından Fatma K.'yi yakalayarak adliyeye sevk etmiş, Fatma K. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayından sonra kaçan zanlı Efkar İ. ise 1 hafta sonra yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenilen Efkar İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 12:51:01
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 13:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?