6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Arıca, Michael Jackson gibiydi

Pop sanatçısı Soner Arıca, Fatsa Belediyesi'nin düzenlediği Çınar Festivali'nde, Amerikalı ünlü pop yıldızı Michael Jackson vari bir kıyafetle hemşehrilerinin karşısına çıktı.

Fatsa Çamlığı sahilinde deniz kenarına kurulan bir sahnede hemşehrilerinin karşısına çıkan pop sanatçısı Soner Arıca, başına taktığı fötr şapkayla Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'u hatırlattı.

Soner Arıca konserine 'Devlerin Aşkı' ve 'Yüreğime Ektim Seni' şarkılarıyla başladı ve ardı ardına söylediği hareketli şarkılarla Fatsalıları coşturdu. Soner Arıca konserinin bir bölümünde Fatsa Konservatuvar sanatçılarını da yanına alarak iki şarkıyı birlikte söyledi ve genç sanatçılara jest yaptı.

Pop Sanatçısı Soner Arıca hemşehrilerine yaptığı konuşmada dünyanın gerçekten ciddi bir susuzluk tehlikesi altında olduğunu söyleyerek, "Öyle bölgeler var ki, insanlar yağmur duasına çıkıyorlar ve bir damlası için günlerce bekliyorlar. O yüzden bölgeyi ve şehrimizi çok şanslı kabul ediyorum. Çok da duygulandım burada olduğunuz için. Bu konserin hareketli şarkılarla geçmesini istedim. Bu konserin bir plaj konseri havasında geçmesini istedim. Kuvvetli bir hasret gidermek istedim" dedi.

Soner Arıca'nın konserini AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz ile Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer de izledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?