6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Fatsa Belediyesi tarafından 1 yılda yaklaşık 115 kilometre asfalt kaplama yol yapıldığı ve bu rakamın belediye tarihinde bir rekor olduğu bildirildi.


Fatsa Belediyesi'nce 1 yılda toplam 114 bin 768 metrekare asfalt çalışması yapıldı. Asfalt çalışmalarına hız veren belediye, geçen yıl Ayazlı, Hamlık ve Dolunay Mahallerinde yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra bu yıl 2. etap asfalt çalışmalarına başladı.

Ayazlı Mahallesi'nde geçen yıl 1. kat asfaltlama yapılan mahalle ana yolunda 2. kat asfalt çalışması 5 kilometre olarak yapıldı. Bunun yanı sıra, Fatih Mahallesi, Sakarya Mahallesi çıkışı üst Köprübaşı mevkisinde asfalt çalışması tamamlandı. Aybastı yolu asfaltından asma köprüye giden Taşlıca Mahallesi'ndeki ana yolda da asfaltlama çalışmaları bitirildi. Şuanda asfaltlama çalışmaları Meşebükü Mahallesi sınırları içersindeki ana yollarda devam ediyor.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, fındık sezonu olmasına rağmen yoğun şekilde çalıştıklarını kaydederek, “Herkes bahçede fındık toplarken, bizim ekiplerimiz her bölgede çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Asfaltlamada ana yollar yapıldı, sırada ara yollar var. Ayrıca geçen yıl yaptığımız ve bazı yerlerinde problem olan site yollarına yeni çalışmalar da yapacağız. Bu yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 11:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?