6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Asfaltlama çalışmaları sürüyor

Fatsa-Aybastı yolundan Fatsa-Korgan'a olan 11 kilometrelik stabilize ana yolun 7.5 kilometresini asfaltlayan Çatalpınar ilçesine bağlı Göller Belediyesi, sorumluluk alanı dışında bulunan 3.5 kilometreyi daha asfaltlamayı planlıyor.


AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'nın ziyareti sırasında çalışmaları hakkında bilgi veren Göller Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi, Göller girişinden Korgan bağlantı yolunun 11 kilometre olduğunu belirterek, "11 kilometrenin 7.5 kilometresinin asfalt işini tamamladık. Akaya köyünden Çatalpınar asfaltına kadar 7 kilometrelik mesafenin ve bir mahalle yolumuzun 6 kilometrelik asfalt işini bitirdik. Ana yolda 3.5 kilometre daha kalan yolumuz var. Sadece 7 kilometre asfalt yaptığımız ana yolumuza 2 milyon YTL masraf ettik. Uzun yıllar dayansın diye çamurunu aldırdık. 6.5 kilometre de asfalt yol yaptık" dedi.


AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa da Başkan Kiremitçi'ye, ana yolda kalan 3.5 kilometrelik mesafenin Göller Belediyesi sınırlarında olmadığını belirtmesi üzerine, "Sayın Milletvekilim, biz sadece kendi sınırlarımızda kalsak, komşu köylerimize nasıl yardımımız olacak. Kendi sınırlarımı aşmasam o zaman ben başkanlığımdan da bir şey anlamam" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahek52 IP: 78.167.138.xxx Tarih : 18.09.2008 18:14:25

sayın başkan göller halkı sizinle gurur duyacak ama siz onlara bir hizmet yapsanız evet akkaya eskikorgan yolu kulak kayatepe birde size oy veren dindar kesim hizmet alanınıza giriyor nediyelim nufil kiremitçi sende bu köyün çocuğusun