7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Babasının cenaze namazını kıldırdı

Yakalandığı mide kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Fatsa ilçesine bağlı Aşağı Ardıç Köyü Muhtarı Ömer Tengiz'in cenaze namazını, imam olan oğlu Muharrem Tengiz kıldırdı.


65 yaşında hayatını kaybeden 5 çocuk babası Ömer Tengiz'in Aşağı Ardıç köyündeki cenaze namazına Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Hicabi Buladı, Hasan Gezer, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özgen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Yukarı Ardıç Köyü Muhtarı Yılmaz Gezer ve çok sayıda ilçe ve köy halkı katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını kıldıran Muharrem Tengiz'in Almanya'da din görevlisi olarak
mesleki yaşamına halen devam ettiği öğrenildi.

Bugüne kadar sayısız cenaze namazı kıldıran imam-hatip Muharrem Tengiz'in bu defa babasının cenaze namazını kıldırması yaşanan hüzünlü atmosferi bir kat daha artırdı. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Ömer Tengiz'in sosyal ve çalışkan bir muhtar olduğunu belirterek, "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dilerim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 16:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?