6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Bakan Güler'in bayramlaşma trafiği

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye olarak en büyük 10 ekonomi içine girmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için memleketi Ordu'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk önce Belediye Ayışığı Düğün Salonu'nda protokol bayramlaşması yapıldı. Daha sonra Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ve Yetiştirme Yurdu'na geçen Bakan Güler, burada bayramını kutladığı yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Çocukları da unutmayan Güler, teker teker çocukların bayramını kutlayarak onlara da çeşitli hediyeler verdi.

Buradan Jandarma Komutanlığı'na geçen Güler, askerleri selamladıktan sonra garnizon komutanı ile makam odasında bir süre sohbet etti. Jandarma Komutanlığı ziyaretinden sonra Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Bakan Güler, İl Emniyet Müdürü Ali Tom tarafından karşılandı. Şube müdürleri ve polis memurlarıyla bayramlaşan Bakan Güler ve beraberindekiler polis lokaline geçti.

Güler, burada polis memurlarına hitaben yaptığı konuşmada, kolluk kuvvetleri sayesinde rahat ve huzur içerisinde uyuduklarını söyleyerek, tüm polis teşkilatı ve silahlı kuvvetlere teşekkür etti.

Polis ve silahlı kuvvetlerin Türkiye'nin güvenliği için, kendilerinin de ülkenin geleceği için çalıştıklarını ifade eden Güler, "Türkiye'de enerji kaynakları gayet iyi. Şimdi bunları devreye sokmaya çalışıyoruz. Bunları yapmak için en önemli şey huzur. Bunu da sizler sağlıyorsunuz. Şu an Türkiye'de rüzgar ve güneş enerjisi devreye sokuldu. Bu zenginliklerin aynı zamanda ekonomimize katılması lazım. İnşallah önümüzdeki günler daha da iyi olur. Biz de en büyük 10 ekonominin içine girmek için
gece gündüz yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü'nden sonra da ziyaretlerini sürdüren Bakan Güler, Ordu Devlet Hastanesi'ne geçti. Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atilla Öztürk'ten hastane hakkında bilgi alan Güler, özellikle hastanede son dönemde baş gösteren sıkıntıların olup olmadığını sordu. Ordu Devlet Hastanesi'nin Karadeniz Bölgesi'nde parmakla gösterilir bir duruma geldiğinin farkında olduklarını belirten Bakan Güler, hastaneye verdikleri desteğin devam edeceğini kaydetti.

Yapılan kısa süreli sohbetten sonra hastaları ziyaret eden Güler, tüm hastaların sağlık durumlarını sorarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir yaşlı kadının trafik kazası geçirdiğini ve eşinin de kanser hastalığına yakalandığını öğrenen Bakan Güler, yaşlı kadına yardım edilmesi konusunda Ordu Valisi Ali Kaban'a talimat verdi.

Güler, hastane ziyaretinden sonra Efirli Cezaevi'ne, oradan da Fatsa Gaziler Derneği'ne ziyarette bulunmak için Fatsa'ya hareket etti. Bakan Güler'e ziyaretlerinde AK Parti Ordu milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, Ayhan Yılmaz, Ordu Valisi Ali Kaban, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal ile daire müdürleri eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 14:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?