7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Balık çorbasına bayıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, yıl boyunca aynı saat diliminde kalınması olarak değerlendirilen yaz saati uygulamasının kaldırılması konusunda henüz etüt aşamasında olduklarını söyledi.

Hafta sonu tatilini geçirmek üzere geldiği Ordu'da açıklamada bulunan Bakan Güler, yaz saati uygulaması için bankalar, borsa ve hava yolu gibi uluslararası nitelik taşıyan işletmelerin adaptasyonu konusunda konsensüs sağlanmasına çalıştıklarını belirtti.

Yaz saati uygulamasının henüz etüt aşamasında olduğunu kaydeden Bakan Güler, "Şu anda etüt aşamasındayız. Böyle bir düşüncemiz var ama henüz görüşme aşamasında. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkarsa yaz saati uygulamasına geçeriz" dedi.

Bu arada, iş toplantılarından sonra fırsat bularak Ordu sahilini turlayan Bakan Güler, beraberinde AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, işadamları Levent Karlıbel ve Adnan Enginyurt ile birlikte bir balık lokantasında yemek yedi. Balık çorbasını oldukça beğenen Bakan Güler, barbunya ve balık buğulama yedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 13:45:19
Güncelleme :11 Ağustos 2008 Pazartesi 13:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet çakır yiğit/GÖLKÖY IP: 78.167.134.xxx Tarih : 11.08.2008 22:37:55

Afiyetler olsun sayın Bakanım. Bizimde buralarda soğuk sularımız, taze yoğurtlarımız, kuzu etlerimiz, oksijenimiz var sizlere ikram edilecek. bi yol bu iç kesimlerede uğrasanız diyorum. ne varsa bu sahildemi var yani. sayın vekillerle berabar hep sahilde takılıyorsunuz. iç kesimlerin hali nicedir diye hiç aklınızdan geçirmezmisiniz. sadece seçim yakınımı hatırlarsınız buraları. biliyorum iç kesimlerin yolları bozuk ve virajlı sizleri sıkabilir, ama bizleri unutmasanız iyi olur bizde insanız nihayetinde. oralarda siz keyf yaparken biz buralarda hayıflanıyoruz biz insan değilmiyiz diye. bizede sahip çıkın lütfen. saygılarımla...