7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Başbakan onlardan çocuk istedi

Yaklaşık bir yıl önce TOKİ'nin Ordu'da yapılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı anahtar teslim töreninde binlerce vatandaşın önünde çocuk sözü veren Fatsa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün, bu sözünü yerine getirdi.

Mesut Ergün ve Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmenlerinden Nihal Ergün çiftinin 'Yunus Emre' ismini verdikleri bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Mesut Ergün, dünyaya gelen bebekleriyle ilgili ilginç bir hatırasını anlattı.

Yaklaşık bir yıl önce gerçekleşen TOKİ'nin anahtar teslim törenine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığını belirten Mesut Ergün, "Başbakanımız, anahtar teslim törenine çocuklu ailelerin katılmasını istemiş. Eşimle beraber önceden bize çocuk sorarsa gerekirse 'orada söz veririz' demiştik. Başbakanımız bizim bu düşüncemizi sezinlemiş olacak ki bizi yanına çağırdığında 'çocuğunuz var mı' diye sordu. Biz de 'hayır' dedik. Başbakanımız, 'sizi bebelerle görmek isterdim' dedi. Biz de o sırada kendisine söz verdik ve aradan geçen 9 ay sonra bir bebeğimiz oldu" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7 Nisan 2007 tarihinde geldiği Ordu'da TOKİ'nin yaptığı uygulamaların toplu halde açılışını yapmış, anahtar teslim ettiği Mesut-Nihal Ergün çiftinden bebek sözü almıştı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 14:16:54
Güncelleme :19 Mart 2008 Çarşamba 14:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali altuntaş IP: 88.242.166.xxx Tarih : 22.03.2008 13:25:41

1 tane yeterlı de en az 4 tane yapın dıyor yapın bakalımmm acaba ne kadar cocuk parası verıyor 7 ytl kıme yetecekmıs ılerıye dönük  secmen ıstıyor basbakanımızzz