6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Basın, protokolle iftarda buluştu

Ordu Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği, basın camiası, protokol, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.
Balıktaşı Otel'de düzenlenen iftar yemeğine ilgi oldukça büyük oldu. Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, iftar öncesi yaptığı kısa konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi. Hemen herkesin bütün gayretini Ordu'nun ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına ayırması gerektiğini belirten Aydın, medya, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Dernek olarak bu tür organizasyonlarda Ordu'nun elit kesimini bir araya getirmeye özen göstereceklerini belirten Aydın, "Bu iftar yemeği, bundan sonra düzenleyeceğimiz birlik ve beraberlik organizasyonlarının başlangıcı olacaktır" dedi.

İFTARA KİMLER KATILDI?
Ordu Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine protokol ve sivil toplum kuruluşlarından şu isimler katıldı: Ordu Valisi Ali Kaban, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Belediye Başkanı Seyit Torun, Emniyet Müdürü Ali Tom, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun, İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Çamsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Ordu Yağ Sanayi Genel Müdürü Sedat Bayrak, Kamu-Sen Ordu İl Temsilcisi Bekir Karakış.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 10:12:20
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 10:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?