7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Başkan Sanayi gezisinde

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyük Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceledi.


Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman'ı ziyaret eden Başkan Anlayan, daha sonra Büyük Sanayi Sitesi'ndeki esnafları gezdi. Esnafla sohbet eden Başkan Anlayan, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmasının yapıldığı alana giderek, buradaki çalışmaları yerinde gördü. Geçen yıl Büyük Sanayi Sitesi'nde yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Anlayan, “Bu yıl da yine sanayi içerside bulunan blok girişlerine yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması yapıyoruz.

Fatsa sanayi sitesindeki çalışmamızın iki önemi var. Birincisi Fatsa Sanayi Sitemizin güzelleşmesi, ikincisi de Fatsa Sanayi Sitesi Samsun yönünden gelirken Fatsa'nın ilk giriş noktası olması. İlçemize Samsun yönünden gelenler ilk olarak Büyük Sanayi Sitemizi görüyorlar. Onun için sanayi sitemizi çok önemsiyoruz” dedi.


Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman ise Başkan Anlayan'a teşekkür ederek, “Sanayimizin en büyük sorunu yoldu. Geçtiğimiz yıllarda yol sorunumuzu Başkanımız sayesinde çözdük. Başkanımızın yaptığı çalışmalardan oldukça memnunuz, ne istediysek bizi kırmadı. Şimdi yine aydınlatma ve çevre düzenlemesi konusunda da bizlere tam destek oluyor” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 19:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?