6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Başkan'ın ilkokul nostaljisi

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ilkokulunu okuduğu Meşebükü İlköğretim Okulu'nda oturduğu sıraya 30 yıl aradan sonra tekrar oturarak ilginç bir nostalji yaşadı.


Okul ziyaretinde Başkan Hüseyin Anlayan'ın duygulandığı gözlerden kaçmadı. Başkan Hüseyin Anlayan 30 yıl sonra tekrar sırasına oturmanın büyük heyecanını yaşadığını belirterek, “İlk öğretmenim şu anki Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Bayar dı. Daha sonra Hasan öğretmenimizin Fatsa'ya tayininin çıkmasından sonra Ali Ekiz öğretmenimiz bizi okuttu. Ondan sonra Ali Ekiz'in Eşi Ayşe Ekiz öğretmenimiz bizi 5. sınıfa kadar okuttu. Şuanda bu öğretmenlerimin hepsi hayatta. Onlara Allah'tan uzun ömürler diliyorum. Şu anda yaşadığım duyguyu tarif edemem” dedi.


NOTLARI PEKİYİ
Okul Müdürü Birol Usta ise Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın okullarını ziyaret etmesine çok sevindiklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz günlerde 1979 yılında mezun olan bir arkadaşımız bizden diploma sureti istemeye gelmişti. Ona evrak hazırlarken başkanımızın diploma kayıt notlarını gördük. Belediye başkanımızın karnesi baştan sona pekiyi ile dolu. Onun büyük adam olacağı çocukluğundan belliymiş” diye konuştu.


Daha sonra okul arşivinden başkanın resminin de bulunduğu diploma defterine bakan Anlayan, okul arkadaşlarını anımsadı.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 18:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?