6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Başoğlu Plajı'nda sıcak bir mola

Başoğlu plajı Giresun'un Bulancak'ında eşsiz dekoru ve güzel ortamı ile sizlere huzuru sunmaktadır.

Aileniz, arkadaşlarınız ve dostlarınızla rahat sohbet ederek dinlenecek ve hoş vakit geçirebileceksiniz.

İsterseniz kapalı cafe ortamında bir yandan sohbet ederken çayınızı yudumlar ya da Karadeniz'in o eşsiz kumsalında dinlenerek günün yorgunluğunu, stresini atabilirsiniz .

Pazar sabahları kahvaltınızı ederken bir yandan günlük gazetenizi okuyacaksınız. 

Karadenizlilere tüm gün süresince tam bir tatil kompleksi olarak hizmet veren Başoğlu plajı (sahil club), yaz aylarında sıcaktan bunalan ve keyifli bir tatil günü geçirmek isteyenleri ağırlıyor.

Bulancak'ın denize girilebilir sahillerindeki oto parklı Başoğlu plajında, çeşitli spor aktiviteleri, yarışmalar düzenleniyor.

Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü tesisle; restoran, cafeleri ve çeşitli etkinlikleri ile sankı güney sahillerinde gibi eğlenceli bir tatil günü sunuyor.

Başoğlu plajı, uygun fiyatları ve etkinlikleri ile yaz aylarında da sizlerle.
 
Sabah 08.00’de açılan mekan, gece 02.00’de kapanıyor.

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için ideal bir yer olan Başoğlu plajı, Karadeniz kıyısında yaşamın özgürlüğünü, renklerin cümbüşünü ve bir tatil düşünü size cömertçe sunan saklı bir cennet.

Ayrıca özel günlerde her yönü ile müşterilerine hizmeti bir ilke edinen Başoğlu plajı yemek konusunda damağınızda tat bırakacak zengin menüsü ile Ordululara, Karadenizlilere ve Karadeniz misafirlerine hizmet vermekten zevk almaktadır . 

Siz de tüm günün yorgunluğunu atmak arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte güzel dakikalar geçirmek isterseniz, bir dakikalık molanız dışında, yaz partileri, deniz kıyısı spor aktiviteleri, lezzetli damak zevki için Başoğlu plajını seçin.


İLETİŞİM  İÇİN CELAL BAŞOĞLU: 05336168383

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 12:05:38
Güncelleme :5 Mayıs 2008 Pazartesi 12:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?