7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Bayanlar bilek güreşinde terledi

Bayanlar, bilek güreşinde hünerlerini gösterdi. Ordu'nun Fatsa ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen 8. Çınar Festivali kapsamında düzenlenen Bayanlararası Bilek Güreşi Yarışması'na 10 bayan katıldı.

Bayanlar Bilek Güreşi Yarışması Atatürk Parkı Antik Tiyatro'da yapıldı. Bayanların kuralarını yarışmaları izlemeye gelen Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe Bülent Yücetepe, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel ve Zabıta Müdürü Cemal Beşik çekti.

Yarışmanın hakemliğini belediye personeli aynı zamanda Kick Bokscu Mehtap Danışır yaptı. Yarışmada 3 turu da zorlanmadan geçen 28 yaşındaki 2 çocuk annesi Sunay Öğür birinciliği kazanarak Bulaşık Makinesi ödülünün sahibi oldu. İkinciliği Nazlı Sarıhan, üçüncülüğü ise Yasemin Coci kazandı. Yarışmada ikinci olan Nazlı Sarıhan elektrik süpürgesi üçüncü olan Yasemin Coci de ütü kazandı.

Bilek Güreşi Yarışması'na katılarak birinci turu ablasını yenerek geçen ancak ikinci turda rakibine uzun bir mücadeleden sonra boyun eğen Kader Sınanmış küçük yaşta medeni cesaretinden dolayı başkanlar tarafından özel ödüle layık görüldü.
Bayanlar arası yapılan Bilek Güreşi Yarışması'nda rakiplerini devirerek birinci olan Sunay Öğür de sadece bir kez eşi Gündüz Öğür ile antrenman yaptığını onu da yendiğini belirterek, "Yapımdan da göründüğü gibi çok güçlüyüm. Bu yarışmayı kazanacağımı biliyordum. Evimde çamaşır makinem vardı ama bulaşık makinem yoktu onu da bileğimin gücüyle aldım. Çok mutluyum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 17:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?