6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Belediye bin 110 fidan dikti

Ordu Belediyesi'nin, 2008 yılında kentin muhtelif yerlerine bin 110 adet fidan diktiği bildirildi.

Ordu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içinde bulunan park, bahçe, oyun alanı, spor sahaları ve refüj gibi yeşil alanlarda ağaç ve fidanların mevsimlik bakımının yanı sıra 2008 yılında çok değişik türde bin 110 adet fidan dikti.

Ordu'un güzelleşmesi adına fidan dikimlerinin devam edeceğini belirten Ordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sebile Soytaş, belediye sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak ve parkların ağaçlandırıldığını ve alanların korunması için belediye olarak büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Yaptıkları parklarla günün her saatinde vatandaşların ailesi ile birlikte rahatlıkla dolaşabileceği mekanlar sunduklarını belirten Sebile Soytaş, "Belediye sınırları içerisinde bulunan alanlara fidan dikimi, çim biçiminin yanı sıra zararlılarla mücadele için ilaçlama da yapılıyor. Modern kentleşmenin bütün gereklerini yerine getirme hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 23:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tarkan Deniz IP: 81.215.131.xxx Tarih : 1.08.2008 23:03:42

Ordu Belediye Başkanı değerli tanışım sayın Seyit Torun'u tebrik eder, bu anlamlı çalışmasının artarak devam etmesi ve tüm Ordu halkı tarafından sahiplenilip, korunması dileği ile yeşile doğaya önem veren herkese saygılarımı sunarım.Tarkan Deniz | www.tarkandeniz.com