6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Belediye yollar için seferber

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ilçenin ana caddelerinde alt yapı çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Köprübası Caddesi’ne kadar olan kısım için belediye ekiplerinin seferber olduğunu belirten Belediye Başkanı Arpacıoğlu, çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Beton parke döşeme çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Arpacıoğlu, "Fevzi Çakmak Mahallesi, Fatsa Caddesi 2. Geçit’te 412 metrekare beton parke, yine Fevzi Çakmak Mahallesi Balıkdeğirmeni 1. Sokak’ta 400 metrekare beton parke, Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde 4 bin 320 metrekare beton parke ve 670 metre bordür döşedik. Bu mahallemiz özellikle alt yapı açısından yağmur suyu sıkıntısı çeken bir mahallemizdi. Biz iki yıl sonra yapılacak kanalizasyon çalışmasını iki yıl öne aldık. Ayrıca burada trafik karmaşasını da ortadan kaldırarak büyük bir sorunu da çözmüş olacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 15:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan SAPAK IP: 78.174.22.xxx Tarih : 8.02.2008 13:43:08

Belediye Başkanımıza Saygılar bir isteğim olacaktı ben Atatürk mahallesinde oturyorum 2 hat dolmuş hat yolu çok kötü mahallemizlede ilgilenmesini istiyorum eger buradan sesimi duyarsa tşkler...