7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Belediyeden şartlı burs

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, müracaat eden her üniversite öğrencisine burs verdiklerini, ancak öğrencilerin ailelerinin Fatsa'da ikamet etmesi şartının olduğunu söyledi.


Burs konusunda çok hassas olduklarını belirten Başkan Anlayan, “Çünkü üniversitede okuyan ve mezun olan biri olarak bu psikolojiyi çok iyi bilen biriyim. 8 ay boyunca öğrencilerimizin hesabına burslar yatacak. Müracaat eden her öğrencimize burs veriyoruz. Ama en önemli şartımız öğrencilerimizin ailelerinin Fatsa da ikamet etmeleri ve nüfus sayımında Fatsa'da yazılmaları. Burslarımız geçen yıl olduğu gibi 100-75 ve 50 YTL olarak yatacak. Öğrencinin ekonomik ve ailevi durumuna göre puanlama yapılacak. Bu konuda tahkikatlar belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz gerekli incelemeleri yapıp sonuçları duyuracak” dedi.


Anlayan, ilk yıl 400, 2.yıl 700 öğrenciye burs verdiklerini, bu yılın müracaatlarının da 11 Eylül 2008 Perşembe gününden itibaren Belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne yapılacağını, burs kazanan öğrencilerin isimlerinin 'www.fatsa.bel.tr' internet sitesinden duyurulacağını açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 20:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice demirtaş IP: 78.163.158.xxx Tarih : 11.09.2008 23:30:27

ben fatsa lı değilim ama bursa ihtiyacım var ikamet ettiğim yerde hiç bir yer burs vermemekte o yuzden acaba bana da burs verme olanağınız olabilirmi.......