7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

'Biz onların dönemini de biliriz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, muhalefet parti temsilcilerinin iktidar olarak Ordu'da hizmet yapmadıkları şeklindeki iddiaları ciddiye almadıklarını belirterek, "Biz onların dönemini de biliriz" dedi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uğur Gümüş, 2002 yılından bu yana Ordu il genelinde gerek kent gerekse kırsal alanda bir çok yatırımlarda bulunduklarına dikkat çekti. Diğer ilçe ve kırsal alanın dışında Ordu şehir merkezinden örnekler veren Gümüş, başka bir partiye mensup olmasına rağmen Ordu Belediyesi'ne hiç bir zaman ayrım yapmadıklarını söyledi.

Şehrin güzelleşmesi için hükümet olarak katkıda bulunduklarını da kaydeden Gümüş, sahil yolunun yapılmasının şehre ayrı bir güzellik kattığını, şehir merkezindeki tarihi camilerin restore edildiğini, Ulubey yolu güzergahının genişletilmesi ve duble yol haline getirilmesi çalışmalarının hızla sürdüğünü, 742 konutluk TOKİ'nin bittiğini ve şehir merkezine bağlanacak yol çalışmalarının sürdüğünü, elektrik tesisatlarının yeraltına alındığını, üniversitenin gelişmesi için her türlü desteğin verildiğini kaydeden Gümüş, "Olimpik yüzme havuzu ihale aşamasındadır. Kültür Sarayı da 2009'da yapılacaktır" diye konuştu.

"BİZ 2001 ÖNCESİNİ DE BİLİRİZ"
Bütün bunları rağmen bazı kesimlerin "Hiç bir hizmet yapmadılar" gibi yaklaşımlarını anlamakta zorlandıklarını belirten Gümüş, "Bizi eksik görenler önerilerini ortaya koysunlar. Bizi eleştirenler, 2001 öncesi yazar kasaların havada uçuştuğu, gecelik faizlerin had safhaya ulaştığı günleri unutmuş gibi konuşuyorlar. O günlerde dünyada kriz yokken, Türkiye'deki kriz, Cumhuriyet tarihinin en büyük kriziydi. Bugün ise ABD ve AB'de bir çok bankanın iflas ilan ettiği, bir ülkenin battığı bir zamanda, felaket tellallığı yapmadan önlemleri alıp krizden az zararla çıkmayı sağlayacağız. Böyle bir ortamda bizi eleştirenler, her zaman düşünsünler, biz onların dönemini de biliriz" diye konuştu.

"ADAYIMIZI BAYRAMDAN SONRA AÇIKLIYORUZ"
Parti olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını ve Ordu Belediye Başkan adayını Kurban Bayramı’nın ardından açıklayacaklarını ifade eden Gümüş, "Bilgili, birikimli, Ordu'ya hizmet etme sevdası olan, parti olarak düşündüklerimizi, planladıklarımızı yapabilme kapasitesine sahip olan kişi aday olacaktır. Adayımızı fazla geciktirmeden bayramdan sonra açıklayacağız. Geçmiş dönemde yaptığımız hataları yapmayacağız. Bu konuda tüm teşkilat, eski yönetimlerde görev alan arkadaşlarımız dahil bir ekip birliği içindeyiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?