6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Bodur'dan sağduyu çağrısı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, geçen hafta Giresunspor'un farklı mağlup olmasının kendilerini yanıltmayacağını söyledi.
Geçen hafta 10 kişi kaldığı Kartalspor deplasmanından son dakikalarda da olsa 1 puan çıkaran Orduspor, bu hafta evinde ağırlayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

'Karadeniz derbisi' olarak nitelendirilen karşılaşma öncesi Orduspor'da futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti ve yönetimi sevindiriyor. Zorlu ve tansiyonu yüksek geçmesi beklenen karşılaşma öncesinde sağduyu dileklerinde bulunan Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, kazanan tarafın Orduspor olacağını söyledi.
Giresunspor'un geçen hafta kendi evinde aldığı farklı mağlubiyetin kendilerini yanıltmayacağını ifade eden Bodur, "Her iki takım da ligdeki durumları ne olursa olsun bu bir Karadeniz derbisi havasında geçecek. Geçen hafta Giresunspor'un farklı mağlup olması bizi yanıltmayacak. Biz de geçen hafta Kartalspor gibi güçlü bir rakip karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen 1 puan çıkardık. Bu puan bizim için iyi bir moral oldu. Bizde iyi hazırlanıyoruz. Tabi ki, Orduspor galip gelmek için sahaya çıkacak. İyi oynayan ve galip gelen Orduspor olacak" diye konuştu.


Her iki takım arasında yıllardır süren tatlı sert rekabetin futbola heyecan verdiğini ve centilmenlik sınırları içerisinde bir maç olacağına inandığını dile getiren Bodur, "Biz çok ciddi hazırlanıyoruz. Giresunspor'un ligdeki durumu ve yönetimdeki sıkıntılar bizim için önemli değil. Yan etkenlere bakmıyoruz. Karşılaşmada ise bizim taraftarlarımız olgun hareket edecektir. Tabii ki, Giresunspor taraftarları da karşılaşmadaki yerini alacak. Onlara bir taşkınlık, yanlış harekete yol açmadan geri dönmelerini tavsiye ediyorum. Sonuç olarak kimse taşkınlık yaparak bir şey elde edemez. Orduspor taraftarı her zamanki gibi olgun tavrını sergileyecektir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 10:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Akay Kebelek IP: 88.242.6.xxx Tarih : 28.11.2008 12:28:57

atmosfer harika olacak giresun farklı mağlup olursa kimse şaşırmaz başkan tasalanma ;) www.orduspor.com