6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

'Bruno'nun bonservisini alacağız'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un basın sözcüsü İdris Altunel, ''Birçok transfer teklifi olmasına rağmen Bruno'yu satmayı düşünmüyoruz'' dedi.

Altunel, yaptığı yazılı açıklamada, Bruno'nun büyük kulüplerin transfer listesinde olmasından memnuniyet duyduklarını, ancak bu futbolcunun başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunda tüm yetkinin yönetim kurulunca kulüp başkanı Şükrü Bodur'a verildiğini bildirdi.

Bruno'nun Orduspor'da şu an itibarı ile kiralık oynadığını, ancak sözleşmesindeki özel madde gereği, bu futbolcunun transferindeki önceliğin Orduspor'da olduğunu anımsatan Altunel, şunları kaydetti:

''Bruno mayıs ayına kadar Orduspor'un sözleşmeli futbolcusudur. Şu an itibarı ile takımızda kiralık oynamasına rağmen devre arasında kulübü Flamengo ile görüşülerek yetiştirme bedeli devre arasında ödenecektir. Bu doğrultuda Bruno devre arasının ardından Orduspor'un futbolcusu olacaktır. Kulübümüzün futbolcusunun büyük kulüplerin transfer listesinde olması bizleri memnun ediyor. Ama futbolcumuzu kulüp olarak elimizden çıkarmayı düşünmüyoruz. Yine de yönetim kurulu tarafından bu konuda tüm yetki kulüp başkanı Şükrü Bodur'a verilmiştir.''

Orduspor'un hedeflerinin büyük olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için takım olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Altunel, ''Geçen hafta farklı bir skorla galip gelerek taraftarlarımız mutlu ettik. Bizi 90 dakika boyunca centilmence destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi.

AA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 18:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?