7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Burnu bile kanamadı

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Damarlı beldesinde 3 katlı bir binanın çatısından düşen işçi, burnu bile kanamadan kurtuldu. 

Damarlı beldesinde bir binanın çatısını onaran demir doğrama ustası Şevket Avcı (41), ayağının kayması sonucu 3. katın çatısından önce binanın yanından geçen enerji hattının üzerine, oradan da ağaca çarparak yere düştü. Yarı baygın bir şekilde önce Damarlı Sağlık Ocağı'na, oradan da Gölköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Avcı'nın ufak tefek çizikler dışında yarası bulunmadı. 

Gölköy Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından aynı gün taburcu olan Şevket Avcı, "Sac çatıyı onarmaya binanın üstüne çıktığımda emniyet kemerini bağlamaya fırsat bulamadan birden bire aşağı kaydım. Buradan elektrik tellerinin üzerine düştüğümde vücudumda çok yüksek bir ateş hissettim. Peşinden orada bulunan erik ağacının üzerine düştüm. Adeta dalları budayarak toprak zemine düştüm, yarım metre yan taraf ise beton zemin. Yaklaşık 12 metre yüksekten ve elektrik hattının üzerine düştüğüm halde sağ kaldığım için şaşkınım. Allah beni korudu. Yaşadığıma hala inanamıyorum. Küçük ağrılar dışında bir şikayetim yok. Şu an işimin başında çalışıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 14:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?