7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Çamaş istihdam için düğmeye bastı

Ordu'nun Çamaş ilçesine yapılacak iç çamaşırı ürünleri tekstil fabrikası için belediye düğmeye bastı ve içerisinde kademe binasının da bulunduğu 4 bin metrekarelik alanı tekstil fabrikası için tahsis etti.


Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparpaçası, tekstil fabrikası yapacak olan Cennetoğlu Firması sahibi Hayrettin Cennetoğlu'nun, İstanbul'daki yatırımlarını da Çamaş'a getirme kararı aldığını belirterek, “Cennetoğlu, İstanbul'daki yatırımlarının ipliğinden dokumasına, örmesinden ambalajına her şeyini Çamaş'a getirme kararı almıştır. Biz ilk etapta işçi taleplerimiz aldık. Şu anda bin kişi çalışacak vaziyette fabrikanın yapılmasını bekliyor. Biz bu yatırımı sadece ilçemize değil, ilimize de doğacak bir güneş olarak bakıyoruz. Bu fabrikada ilk etapta 400-500 kişiyi işe başlatacağız. Takip eden 3 ay içerisinde de katların çıkmasıyla birlikte tekrar bir 400-500 kişiyi daha işe başlatacağız. Bu proje çok büyük bir projedir. İlçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 15:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemal KARACA IP: 85.106.93.xxx Tarih : 15.10.2008 19:37:14

sa. Güzel ordumuz ile alakalı güzel haberler biz gurbettekileri memnun eder.Ordumuzun en ucra köşesine bile yapılacak olan sanayilerimiz oralarda sağlanacak istihdam için çok önemlidir. En AZ 400-500 kişinin isthdamı demek,1600-2000 kişinin geçiminin sağlanması demektir.Gurbetteki bizler zor şartlar altında kıt kanaat geçim sağlıyoruz.Memleketimizde bu şekilde sanayinin olması çok sevindiricidir.Kıymetinin bilinmesi gerekir.Ordumuza bu şekilde yatırım yapan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz.Allah sayılarını artırsın,artırsında insanlarımız gurbette berbatlık çekmesinler. Saygılarımla. Cemal KARACA Gebze- KOCAELİ