7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Çamaş turizmi canlandırılacak

Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, 40 metre yüksekliğinde 50 metre genişliğinde yaptıkları dev şelalenin yanına restoran, sosyal tesis ve bungalov tipi evler yaparak turizmi canlandıracaklarını söyledi.

Başkan Mahmut Ayparçası, çalışmalarını incelemeye geldiği ORSİAD Başkanı Mustafa Tomakin'e gelecekteki projelerini anlattı. Hem Uludağ'ın tepesinden hem de Boztepe'nin zirvesinden insanları Çamaş'ın Gelinkayası'na getirecekleri iddiasında bulunan Ayparçası,

“Bu iddiamızın kanıtı da şelalemizdir. Gelinkaya Şelalesi 1, Gelinkaya Şelalesi 2 ve Gelinkaya Şelalesi 3 projelerimiz var. Bunun yanı sıra, Gelinkaya'da restoran otel ve sosyal tesis projemiz var. Yine Gelinkaya'da bungalov tipi evler projemiz var. Bu projeler bir anda olacak şeyler değil ama inşallah birkaç sene içerisinde hepsi bitmiş olacak” dedi.

Çamaş Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara hayran kalan ORSİAD Başkanı Mustafa Tomakin ise, “Burada Ankara Keçiören'deki gibi devasa bir şelale görmek beni şaşırttı. Cennetoğlu'nun yaptıracağı tekstil fabrikasının da yerini görmek beni mutlu etti. Bayanların istihdam edilecek olması ve turizm adına projeler yapılacak olması ilçe adına çok büyük gelişmeler. Çamaş'ın ulaşımı da mükemmel olmuş. Kaliteli insanların olduğu yerde hep birin yanına sıfır konduğunu gördüm” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 15:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?