7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Çaresiz baba yardım bekliyor

Ordu'da eşi evi terk edince hasta çocuklarıyla kalan, çalışamadığı için ev kirasını da ödeyemeyen şeker hastası babadan evi boşaltması istendi.
Cumhuriyet Mahallesi dört yol mevkiinde geçtiğimiz hafta eşi evi terk edince iki prematüre çocuğuyla yalnız kalan Tarık Kaygusuz (27) ev sahibinin evi boşaltmasını istemesiyle bir şok daha yaşadı.

 

Yengesi tarafından kandırıldığını iddia ettiği eşinin evden kaçmasıyla çocuklarına bakmaya başlayan Tarık Kaygusuz, 2 aydır kira borcunu ödeyemiyor. Uzun bir işsizlik döneminden sonra hastalığına rağmen ağır orman işlerinde çalışmaya başlayan Tarık, artık çocuklarına da bakmakta zorlanıyor. Çocuklarını yuvaya verme kararı alan ancak inceleme süresini bekleyen baba Kaygusuz, 8 aylık kızı Emine'yi dayısına verirken 3 yaşındaki Nazlı'yı zor şartlar altında kendisi bakmaya çalışıyor. Bu şartlar altında yaşam mücadelesi veren talihsiz baba ve Nazlı, ısınmak için yakacaklarının azalmasıyla üçüncü bir şokla karşı karşıya kalacak. Kışın kendini hissettirdiği şu günlerde yakıtı idareli kullanmaya çalışan Tarık Kaygusuz, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından verilecek bedava kömür yardımını bekliyor.

Geçen ay kirasını eşi alıp kaçan, çalışamadığı için bu ay kira borcunu da ödemeyen talihsiz babadan ev sahibi de evi boşaltması istedi. Ağır kış şartlarında evsiz kalma tehlikesiyle baş başa olan Tarık Kaygusuz ve yürüyemeyen 3 yaşındaki kızı Nazlı gelecek yardımları bekliyor. Bir gece yarısı kira parasını alıp kaçan anneden ise halen haber alınamıyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 11:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burhan ozturk IP: 221.57.53.xxx Tarih : 2.12.2008 12:53:45

slm gercekten uzucu bir olay hemde hemserim bende orduluyum ,bu vatandasa ulasma imkanimiz olabilirmi,yardimci olmak isterim,adres telefon una ulasabilirmiyiz acaba rica ediyorum saygilarimla