7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Çelenkler ortada kaldı

Ordu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 86. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen çelenk töreninde 2 siyasi partiye ait çelenk unutuldu.


Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende ilk olarak Ordu Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenk koydu. Daha sonra siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları çelenklerini anıta koydu. Törene Ordu Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı Alb. Celal Çürek, Belediye Başkanı Seyit Torun, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Emniyet Müdürü Ali Tom, Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal, CHP İl Başkanı Kenan Çebi
ile diğer siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Çelenk koyma töreninden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.


Törenin sona ermesiyle alanın kenarında bulunan ve anıta konulmayan iki siyasi partiye ait çelenk dikkat çekti. Sosyal Demokrat Halkçı Parti ve Halkın Yükselişi Partisi'ne ait iki çelenk, çiçekçiler tarafından getirilmesine rağmen parti yöneticilerinin alanda olmaması sebebiyle anıta konulmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 11:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?