6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Cemevi Derneği'nden başkana ziyaret

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı makamında ziyaret etti.


Cemevi Derneği Başkanı Cemal Kuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, cemevine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Anlayan'a teşekkür ederek plaket takdim etti. Cemevi Derneği Başkanı Cemal Kuş, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Her isteğimize imkanları dahilinde yardımcı oluyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Cemevi ve çevresi başkanımız sayesinde düzene girdi. Nacizane olarak bir plaket vermeyi uygun gördük" dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da yaptığı açıklamada, "Biz imkanlarımız dahilinde her yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Cemevi ve Camii Türkiye de bir ilk olarak Fatsa'da yapıldı. Orası bizim de gözbebeğimiz. Her zaman imkanlarımız dahilinde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyeleri, Başkan Anlayan'ın hediye ettiği Hz. Ali tablosuna hem teşekkür hem de alkışla karşılık verdiler.

İha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 23:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?