7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

CHP'nin Ordu'da ilk aday adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Kenan Çebi, partisinden Ordu Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.


Parti binasında düzenlediği ve kalabalık bir partili grubunun desteklediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Av. Kenan Çebi, belediye hizmetlerine yabancı bir insan olmadığını söyledi.

1977-80, 1983-87 yılları arasında Ordu Belediye meclis üyeliklerinde ve komisyon başkanlıklarında bulunduğunu, şehir merkezinin nazım imar planlarının hazırlanmasında ve kent imar kararlarının alınmasında kendisinin de imzası olduğunu hatırlatan Çebi, "Ben belediye meclis üyeliği, komisyon başkanlıkları yaptığım dönemde Belediyenin A takımındaydım. Dolayısıyla benim çıraklık dönemi geçirmeye ihtiyacım yok. 29 Mart 2009 tarihinde Ordu Belediyesi'ne yepyeni bir beyaz sayfa açacağız" dedi.


DSP'li Ordu Belediyesi'nin hiç bir icraatına ve kararına CHP'liler olarak ortak olmadıklarını hatırlatan Çebi, yapılan icraatların günahı ve sevabının tamamen Ordu Belediyesi yönetimine ait olduğunu vurguladı. CHP'lilerden destek isteyen Çebi, "Hazreti Mevlana'nın bir sözü vardır: 'Bir mum diğerini tutuşturmakla asla ışığından bir şey kaybetmez.' Sizler benim yanındaki mumlarsınız. Bu halka kent kültürünün ne olduğunu hep birlikte öğreteceğiz. Hedefimiz insanların mutlu olduğu bir kent oluşturmaktır" diye konuştu

İha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 15:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?