6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Cinnet geçiren koca bebeği öldürdü

Ordu'da cinnet geçiren kocanın karnına tekme attığı dini nikahlı hamile eşi komaya girerken, karnındaki bebeği hayatını kaybetti.


Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Başaranlar Fırını yanında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, daha önce eşiyle problemler yaşadığı ve dini nikahlı olduğu öğrenilen G.G. (42), bu sabah yine eşiyle tartışmaya başladı. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüşünce sinirlerine hakim olamayan koca, hamile eşi B.K.'nın (25) karnına tekme attı.

Tekmenin etkisiyle yere yığılan genç kadın, akrabalarının haber vermesiyle Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan
tüm müdahalelere rağmen genç kadının karnındaki bebeği kurtarılamadı.

Karnındaki bebeğin ölmesi üzerine fenalaşan genç kadın zehirlenme riski nedeniyle Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada komaya giren kadın, anestezi yapılarak karnındaki bebeğin kürtaj yapılması için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Bebeğinin ölümüne ve eşinin komaya girmesine sebep olduğu iddia edilen kocanın yakalanmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 18:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?