6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Davut Güloğlu fırtınası esti

Karadenizli ünlü sanatçı Davut Güloğlu, Kumru Yaban Çileği Şenliği'nde hayranlarını coşturdu.

Kumru Şehir Stadyumu'nda yapılan şenliğe AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gece Kumru Belediyesi mehteran takımının gösterisiyle başladı. Ardından sahneye yoğun havai fişek eşliğinde ünlü sanatçı Davut Güloğlu çıktı.

Hareketli şarkılarıyla Kumruluları coşturan Davut Güloğlu, ilk defa gittiği yerlerde kendisini çok heyecanlı hissettiğini belirterek, "Yağmur yağacak diye çok korktum. İlk konser verdiğim yerlerde kendimi sanata ilk defa başlamış gibi heyecanlı hissediyorum" dedi.

Milli takımın başarısına da değinen Güloğlu, bir amigo gibi tempo tutarak seyircilerle birlikte "Kırmızı-beyaz, en büyük Türkiye" şeklinde tezahürat yaptı. Kendisinin İmam Hatip Mezunu olduğunu ifade eden sanatçı Davut Güloğlu, "Yemin ederim hatim ettim. Milletin okumasıyla olur mu? Oluyor hep birlikte yaşadık.Yaratana kurban olayım. İşte hiçbir şeyden hiçbir zaman ümidimizi kesmeyeceğiz. İnşallah kupayı da alacağız" diye konuştu.

Ünlü sanatçı Davut Güloğlu, sahneye fırlayan bayanları engelleyen korumalarına serbest bırakmalarını isteyerek bayanlarla kucaklaştı. Yine Onur isimli bir çocuğu sahneye çıkartan Davut Güloğlu, "Sen sünnet oldun mu? diye sordu. Küçük onur, "Sünnet oldum" deyince ünlü sanatçı, "İnanmıyorum, aç bakacağım. Getirin baltayı bunu sünnet edelim" diye espri yapması seyircileri kahkahaya boğdu.

Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ise yaptığı konuşmada, "Halkımız her şeyin en iyisine layık. Halkımızın teveccühünü kazanmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Şenlikleri her yıl artırarak yapıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 15:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?