7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Denizde can pazarı!

Geçen hafta iki kişinin boğulduğu Ordu'nun Ünye ilçesi Çınarsuyu mevkiinde bugün yine 1 kişi boğuldu, 2 kişi de boğulma tehlikesi geçirdi.

Ordu'nun Çaybaşı ilçesi İlküvez beldesi Köklük köyünde oturan Çamyar ailesi, piknik yapmak için Ünye'nin Çınarsuyu mevkiine geldi. Piknik yapan ailenin yanında bulunan ve Çorlu'dan gelen akrabalarının oğlu Ümitcan Kurtbay (8), saat 11.00 sıralarında serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

Küçük çocuğu kurtarmak için Erol Çamyar (32) ve Halil Çamyar (33) kardeşler peş peşe denize atladı. Diğer vatandaşların yardımıyla küçük Ümitcan denizden çıkarıldı. Bu arada çocuğu kurtarmak için denize giren Çamyar kardeşlerden Erol Çamyar akıntıya kapıldı. Bu sırada denizde can pazarı yaşandı. Çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan Çamyar kardeşler, 112 Acil ambulansıyla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erol Çamyar yolda hayatını kaybetti.

Denizden ilk olarak çıkarılan Ümitcan Kurtbay ise Ünye Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Halil Çamyar'ın ise Ünye Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 16:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?