6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Denize girdiler, kayboldular

ORDU’nun Ünye İlçesi’nde serinlemek için denize giren ve suda kaybolan 13 yaşındaki Yasin Mehel ile 42 yaşındaki İbrahim Songül, yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Emniyet Müdürlüğü’nde görevli balık adamlar, 2 kişinin bulunması için denizde arama çalışmalarını sürdürüyor. 

Olay bugün Ünye İlçesi’nin Çınarsuyu mevkisinde öğle saatlerinde meydana geldi. Serinlemek için denize giren Yasin Mehel ve yaşıtı Elif Güneş dalgalar arasında boğulma tehlikesi geçirdi. Çocukların denizde çırpınışlarını gören Erhan Okur (39) ve İbrahim Songül, onları kurtarmak için denize atladı. Ancak bir süre sonra onlar da suda kayboldu.

Çevredeki vatandaşların bağırışmaları üzerine olay yerine ambulans çağırıldı. Yaklaşık 20 dakika sonra Erhan Okur, Elif Güneş ile kıyıya çıkmayı başardı. Gelen ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak suda kaybolan İbrahim Songül ile Yasin Mehel’den haber alınamadı. Bölgeye sahil güvenlik botları da gelerek suda kaybolan 2 kişiyi arama çalışmalarına başladı. Emniyet Müdürlüğü’nde görevli balık adamlarda su içerisinde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 16:45:51
Güncelleme :31 Temmuz 2008 Perşembe 16:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?